Uw tandarts in Den Haag

Hoenderloostraat 73, Den Haag

Wortelkanaalbehandeling

Bij Tandartspraktijk Zuiderpark kunt u terecht voor een wortelkanaalbehandeling. Een wortelkanaalbehandeling, oftewel zenuwbehandeling, is een tandheelkundige behandeling waarbij de tandarts ontstoken weefsel in het wortelkanaal (welke uw tand met de zenuw verbind) verwijdert en reinigt. Vervolgens plaatst de tandarts een vulling in het kanaal om de verbinding te repareren.

Wortelkanaalbehandeling in de praktijk

Omdat een infectie aan uw wortelkanaal hevige pijn kan veroorzaken, wordt een wortelkanaalbehandeling vaak uitgevoerd met een verdoving. Tijdens deze behandeling wordt het wortelkanaal gedesinfecteerd en gevuld. Dit moet het wortelkanaal en de zenuw beschermen tegen bacteriën en infecties. Na een wortelkanaalbehandeling kunt u nog een aantal dagen last hebben van uw mond en gebit. Deze pijn is normaal en wordt bestreden met pijnstillers.

Deskundige behandeling met de modernste technieken

Tandartspraktijk Zuiderpark in Den Haag behandelt haar patiënten met de nieuwste technieken. Wij volgen alle tandheelkundige ontwikkelingen op de voet, zodat we u altijd de juiste en meest pijnvrije behandelmethode kunnen geven – ook op het gebied van een wortelkanaalbehandeling.

Heeft u al lange tijd last van een tand? Of voelt u uw kies elke keer wanneer u iets eet? Blijf dan niet langer in onzekerheid en maak snel telefonisch een afspraak met Tandartspraktijk Zuiderpark via 070 345 7841.

Over ons

Tandartspraktijk Zuiderpark is gevestigd in Den Haag en opgericht in 2009. Ons team bestaat uit een tandarts, mondhygiënist, tandtechnieker en twee assistentes. Iedereen is ervaren en deskundig in zijn vakgebied.  In Tandartspraktijk Zuiderpark werken wij met de modernste apparatuur. Daarnaast gebruiken wij in onze behandelmethodes de nieuwste tandheelkundige technieken en volgen we recente ontwikkelingen op het gebied van tandheelkunde op de voet. Het gemak en belang van onze patiënten staat bij ons altijd voorop.

Contactgegevens

Tandartspraktijk Zuiderpark
Hoenderloostraat 73
2573 RL Den Haag

Tel: 070 345 7841
Spoedtandarts070 345 7841
E: tandartsmousavi@gmail.com

© 2023 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks