Uw tandarts in Den Haag

Hoenderloostraat 73, Den Haag

Behandelingen

In Tandartspraktijk Zuiderpark kunt u terecht voor onder meer de volgende tandheelkundige behandelingen:

Inschrijven als nieuwe patiënt

Bent u een nieuwe patiënt en wilt u zicht inschrijven voor een behandelingen aan uw mond of gebit? Schrijf u dan in bij Tandartspraktijk Zuiderpark.

Spoedbehandelingen

Heeft u met spoed een behandeling aan uw mond of gebit nodig? Bel dan naar onze spoed tandarts: 070 – 345 7841. Weet u niet zeker of u een spoedgeval heeft? Ga dan naar de pagina spoed tandarts. Buiten openingstijden kunt u voor spoedbehandelingen contact opnemen met de spoeddienst via 070 345 7841.

Periodieke controle voor een gezond gebit

Een periodieke controle is erg belangrijk voor een goede verzorging van uw mond en gebit. Tijdens een dergelijke controle zal één van onze tandheelkundige specialisten u preventief controleren op mogelijke problemen aan uw mond en gebit. Een periodieke controle wordt door Tandartspraktijk Zuiderpark preventief ingezet om ernstige klachten voor te zijn. Lees hier meer over onze periodieke controles.

Cariës/vullen van gaatjes

De specialisten van Tandartspraktijk Zuiderpark kunnen uw cariës behandelen. Cariës staan ook wel bekend als een ernstigere vorm van gaatjes. Als u cariës of een gaatje heeft, dan is uw gebit of tand aangetast door bepaalde bacteriën. Deze bacteriën komen vooral voor in suikers uit uw dagelijkse eten en drinken. Daarnaast vormen bacteriën tandplak op uw tanden en als dit niet wordt verwijdert zal dit resulteren in een gaatje, of in een ernstiger geval: cariës. Lees meer over de behandeling van gaatjes.

Plaatsing van kronen en bruggen

Een kroon is een kapje van porselein of metaal welke geplaatst kan worden over afgeslepen tanden of kiezen. Kronen worden door tandartsen gebruikt om de tand of kies weer terug te brengen naar zijn oorspronkelijke vorm. Bruggen zijn vergelijkbaar met kronen. Bruggen worden echter geplaatst wanneer er meer tanden of kiezen ontbreken. Deze worden niet over een beschadigde tand of kies geplaatst, maar dienen als complete vervanging van een tand of kies. Meer informatie over de plaatsing van kronen en bruggen bij Tandartspraktijk Zuiderpark.

Parodontologie

Tandartspraktijk Zuiderpark is ook specialist op het gebied van parodontologie (behandelen van ontstekingen in uw gebit). De term parodontologie wordt gebruikt voor een specialisme binnen de tandheelkunde. Dit specialisme richt zich op het weefsel in uw mond en gebit: het tandvlees en het weefsel rond uw tanden en kiezen. Lees meer over onze paradontale behandelingen.

Wortelkanaalbehandelingen

Endodontologie is een specialisme binnen de tandheelkunde dat zich richt op de behandeling van wortels, tanden en kiezen en het kaakbot. Behandelingen die onder de endodontologische expertise van onze tandarts vallen zijn bijvoorbeeld de wortelkanaal- en zenuwbehandelingen. Ga naar onze pagina over wortelkanaalbehandelingen voor meer informatie.

Als u meer informatie wenst over de verzorging van uw gebit of mond, kunt u altijd één van onze tandheelkundige specialisten om advies vragen. Indien u mondklachten heeft, kunt u ook direct contact opnemen met tandartspraktijk Zuiderpark in Den Haag via telefoonnummer: 070 345 7841.

Over ons

Tandartspraktijk Zuiderpark is gevestigd in Den Haag en opgericht in 2009. Ons team bestaat uit een tandarts, mondhygiënist, tandtechnieker en twee assistentes. Iedereen is ervaren en deskundig in zijn vakgebied.  In Tandartspraktijk Zuiderpark werken wij met de modernste apparatuur. Daarnaast gebruiken wij in onze behandelmethodes de nieuwste tandheelkundige technieken en volgen we recente ontwikkelingen op het gebied van tandheelkunde op de voet. Het gemak en belang van onze patiënten staat bij ons altijd voorop.

Contactgegevens

Tandartspraktijk Zuiderpark
Hoenderloostraat 73
2573 RL Den Haag

Tel: 070 345 7841
Spoedtandarts070 345 7841
E: tandartsmousavi@gmail.com

© 2023 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks