Uw tandarts in Den Haag

Hoenderloostraat 73, Den Haag

Tandarts tarieven

De tarieven van Tandartspraktijk Zuiderpark zijn landelijk vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). Bekijk hieronder de tarieven van elke specifieke behandeling. Voor vragen of meer informatie over onze tarieven kunt u contact opnemen met de praktijk.

Tarieven

U kunt onze tarieven hier downloaden.

Hoeveel vergoedt mijn verzekering?

De vergoeding die u krijgt voor een tandartsbehandeling is afhankelijk van uw verzekering. Laat u daarom vooraf goed informeren door uw verzekeraar over welke behandelingen u wel en welke behandelingen u niet vergoed krijgt.

*aan de tarieven kunnen geen rechten worden ontleend.

Over ons

Tandartspraktijk Zuiderpark is gevestigd in Den Haag en opgericht in 2009. Ons team bestaat uit een tandarts, mondhygiënist, tandtechnieker en twee assistentes. Iedereen is ervaren en deskundig in zijn vakgebied.  In Tandartspraktijk Zuiderpark werken wij met de modernste apparatuur. Daarnaast gebruiken wij in onze behandelmethodes de nieuwste tandheelkundige technieken en volgen we recente ontwikkelingen op het gebied van tandheelkunde op de voet. Het gemak en belang van onze patiënten staat bij ons altijd voorop.

Contactgegevens

Tandartspraktijk Zuiderpark
Hoenderloostraat 73
2573 RL Den Haag

Tel: 070 345 7841
Spoedtandarts070 345 7841
E: tandartsmousavi@gmail.com

© 2023 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks