Uw tandarts in Den Haag

Hoenderloostraat 73, Den Haag

Spoed tandarts in Den Haag

Spoedgevallen binnen onze openingstijden

Heeft u met spoed een tandarts in Den Haag nodig? Bel dan onze spoed tandarts: 070 345 7841. Bij ons kunt u elke werkdag tussen 08.30 en 17.00 uur direct terecht voor spoedgevallen.

Spoedgevallen buiten onze openingstijden

Buiten onze reguliere openingstijden kunt u bij de spoedeisende hulp terecht voor acute problemen aan uw mond en gebit. De spoeddienst in Den Haag is bereikbaar via telefoonnummer 070 345 7841.

Wanneer heeft u met spoed een tandarts nodig?

De spoed tandarts is bedoeld voor hulpverlening bij noodgevallen. Bij noodgevallen moet u denken aan bijvoorbeeld:

 • Ongevallen waarbij uw gebit is beschadigd
 • Nabloedingen
 • Ernstige kiespijn

Weet u niet zeker of het een spoedgeval is? Neem dan alsnog contact met ons op zodat wij uw situatie kunnen beoordelen.

Kosten van een spoedbehandeling

De kosten van een spoedbehandeling variëren per persoon. Bij een nabloeding aan uw gebit is bijvoorbeeld een andere ingreep nodig dan wanneer uw tanden of kiezen uit uw mond zijn geslagen of gevallen bij een ongeluk. Ga naar de pagina Tandarts tarieven voor een indicatie van de kosten voor een spoedbehandeling.

Vergoeding van een spoedbehandeling

De factuur van spoedbehandelingen bij vaste patiënten worden direct doorgestuurd naar de zorgverzekeraar. De vergoeding door de zorgverzekering blijft echter wel afhankelijk van uw persoonlijke voorwaarden. Als u geen vaste patiënt bent bij onze praktijk, dan dient u de betaling van de behandeling direct na afloop te voldoen.

Spoedgevallendienst in Den Haag

Voor spoedgevallen buiten onze openingstijden of specialistische noodgevallen verwijzen wij u door naar de spoedgevallendienst in Den Haag. De dienstdoende spoed tandarts houdt elke avond van maandag tot en met donderdag avondspreekuren, waarbij u direct kunt binnenlopen met spoedklachten. Op vrijdag en in het weekend is er ook overdag een spreekuur. ’s Nachts is de spoeddienst beschikbaar op oproepbasis. De spoed tandarts in Den Haag is bereikbaar via 070 345 7841.

Wat moet u doen in de tussentijd?

Probeer vooral rustig te blijven en eventuele bloedingen te stoppen door druk uit te oefenen op de wond. Gebruik hiervoor schoon verband, watjes of een schone doek. Als u zich licht in uw hoofd voelt is het belangrijk dat u blijft zitten of gaat liggen. Zorg in geval van spoed dat u uzelf en anderen op de weg naar de tandarts niet in gevaar brengt door bijvoorbeeld te hard te rijden. Als u alleen bent is het verstandiger om u door iemand te laten brengen. Ook na de behandeling is er meestal ondersteuning nodig.

Maak een afspraak bij Tandartspraktijk Zuiderpark

Spoed tandarts in Den Haag

Buiten onze reguliere openingstijden kunt u bij de spoedeisende hulp terecht voor acute problemen aan uw mond en gebit. De spoeddienst in Den Haag is bereikbaar via telefoonnummer 070 345 7841.

Spoedgevallendienst buiten openingstijden

Buiten openingstijden verwijzen wij u graag door naar de spoedgevallendienst in Den Haag. U kunt hen bereiken via het telefoonnummer 070 345 7841. Heeft u vragen over onze spoeddiensten?

Vult u dan onderstaand contactformulier in; wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Tandartspraktijk Zuiderpark

  Tandartspraktijk Zuiderpark

  Contactgegevens

  Tandartspraktijk Zuiderpark
  Hoenderloostraat 73
  2573 RL Den Haag
  Tel: 070 345 7841
  Spoed: 070 345 7841
  tandartsmousavi@gmail.com

  Standaard openingstijden

  Openingstijden

  Maandag
  08.30 - 17.00
  Dinsdag
  08.30 - 17.00
  Woensdag
  08.30 - 17.00
  Donderdag
  08.30 - 17.00
  Vrijdag
  08.30 - 17.00
  Zaterdag
  08.30 - 17.00
  Zondag
  Gesloten

  In geval van spoed

  Openingstijden (spoed)

  Maandag
  17.00 - 08.00
  Dinsdag
  17.00 - 08.00
  Woensdag
  17.00 - 08.00
  Donderdag
  17.00 - 08.00
  Vrijdag
  De hele dag
  Zaterdag
  De hele dag
  Zondag
  08.30 - 17.00

  Routebeschrijving naar onze locatie

  Onze locatie in Den Haag is eenvoudig te bereiken, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Tandartspraktijk Zuiderpark is gevestigd op de hoek van de kruising tussen de Hoenderloostraat en de Voorthuizenstraat.

  Route met de auto vanaf Den Haag Centraal

  Vertrek in noordwestelijke richting op de Koningstunnel/S100. Ga verder op de Korte Voorhout. Neem de Lange Voorhout naar de Scheveningseveer in Centrum. Rijd daarna over de Elandstraat, S100, Loosduinseweg/S104 en Apeldoornselaan naar de Hoenderloostraat in Escamp. Sla rechtsaf de Hoenderloostraat in.
  Reistijd: 13 minuten

  Route met de auto vanaf Den Haag HS

  Rijd via het Stationsplein naar de Van Maanenkade. Ga verder op de Van Maanenkade naar Laak. Vervolg uw weg via de Waldorpstraat. Neem de Troelstrakade en S106 naar de Hoenderloostraat in Escamp. Sla rechtsaf de Hoenderloostraat in.
  Reistijd: 11 minuten

  Route met het openbaar vervoer vanaf Den Haag Centraal

  Optie 1:
  Neem bij tramhalte Centraal Station Den Haag (boven) tram 4 (richting De Uithof) . Stap uit bij tramhalte Dierenselaan. Loop richting de rotonde naar de Apeldoornselaan en sla rechts af naar de Voorthuizenstraat. Sla vervolgens linksaf de Hoenderloostraat in.
  Reistijd: 13 minuten

  Optie 2:
  Neem bij tramhalte Centraal Station Den Haag (boven) tram 6 (richting Leyenburg). Stap uit bij tramhalte Tienhovenselaan. Loop richting de rotonde naar de Apeldoornselaan en sla links af naar Zuiderparklaan. Sla vervolgens rechtsaf voor de Hoenderloostraat.
  Reistijd: 18 minuten

  Over ons

  Tandartspraktijk Zuiderpark is gevestigd in Den Haag en opgericht in 2009. Ons team bestaat uit een tandarts, mondhygiënist, tandtechnieker en twee assistentes. Iedereen is ervaren en deskundig in zijn vakgebied.  In Tandartspraktijk Zuiderpark werken wij met de modernste apparatuur. Daarnaast gebruiken wij in onze behandelmethodes de nieuwste tandheelkundige technieken en volgen we recente ontwikkelingen op het gebied van tandheelkunde op de voet. Het gemak en belang van onze patiënten staat bij ons altijd voorop.

  Contactgegevens

  Tandartspraktijk Zuiderpark
  Hoenderloostraat 73
  2573 RL Den Haag

  Tel: 070 345 7841
  Spoedtandarts070 345 7841
  E: tandartsmousavi@gmail.com

  © 2023 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks