Inschrijven Afspraak maken 070 345 7841

Locatie

Tandartspraktijk Zuiderpark
Hoenderloostraat 73
2573 RL Den Haag

Tel: 070 345 7841
Spoed: 070 204 0010

Openingstijden

 • Maandag: 09.00-17.00
 • Dinsdag: 08.30-18.30
 • Woensdag: 08.30-18.30
 • Donderdag: 09.00-17.00
 • Vrijdag: 08.30-18.30
 • Zaterdag: 09.00-17.00
 • Zondag: Gesloten

Behandelingen:

Periodieke controle
Facings
Gaatjes/cariës
Kronen en bruggen
Parodontologie
Wortelkanaalbehandeling
Vullingen
Mondhygiënist
Implantaten

Recensies

Help ons door een recensie te schrijven

KRT

Spoed tandarts in Den Haag

Heeft u met spoed een tandarts in Den Haag nodig? Bel dan onze spoed tandarts: 070 – 345 7841.  Bij ons kunt u overdag tussen 08.00 en 16.00 uur direct terecht voor spoedgevallen. Op donderdag zijn we ook in de avond hiervoor geopend, tot 20.00 uur.

Buiten onze reguliere openingstijden kunt u bij de spoedeisende hulp terecht voor acute problemen aan uw mond en gebit. De spoeddienst in Den Haag is bereikbaar via telefoonnummer 070 – 311 0305.

Afspraak makenSpoed tandarts

Wanneer heeft u met spoed een tandarts nodig?

De spoed tandarts is bedoeld voor hulpverlening bij noodgevallen. Onder noodgevallen moet u denken aan bijvoorbeeld:

 • ongeval waarbij uw gebit is beschadigd
 • nabloedingen
 • ernstige kiespijn

Weet u niet zeker of het een spoedgeval is? Neem dan alsnog contact met ons op zodat wij uw situatie verder kunnen beoordelen.

Moet ik een vaste patiënt zijn bij Tandartspraktijk Zuiderpark?

Wij behandelen u ook met spoed als u geen vaste patiënt bent in onze tandartspraktijk. Als u niet bij ons staat ingeschreven, is het enkel belangrijk dat u het volgende meeneemt:

 • geldige verzekeringspas
 • legitimatie
 • (eventueel) documenten medicijngebruik

Mocht u geen geldige verzekeringspas en legitimatie bij u hebben dan is het belangrijk dat u ons informeert. Wij zullen dan kijken naar een oplossing.

Kosten van een spoedbehandeling

De kosten van een spoedbehandeling variëren per persoon. Bij een nabloeding aan uw gebit is bijvoorbeeld een andere ingreep nodig dan wanneer uw tanden of kiezen uit uw mond zijn geslagen of gevallen bij een ongeluk.

De factuur van spoedbehandelingen bij vaste patiënten worden direct doorgestuurd naar de zorgverzekeraar. De vergoeding door de zorgverzekering blijft echter wel afhankelijk van uw persoonlijke voorwaarden. Als u geen vaste patiënt bent bij onze praktijk, dan dient u de betaling van de behandeling direct na afloop te voldoen.

Spoedgevallendienst in Den Haag

Voor spoedgevallen buiten onze openingstijden of specialistische noodgevallen verwijzen wij u door naar de spoedgevallendienst in Den Haag. De dienstdoende tandarts houdt elke avond van maandag tot en met donderdag avondspreekuren, waarbij u direct kunt binnenlopen met spoedklachten. Op vrijdag en in het weekend is er ook overdag een spreekuur. ’s Nachts is de spoeddienst beschikbaar op oproepbasis. De spoedgevallendienst in Den Haag is bereikbaar via 070 – 311 0305.

Wat moet u doen in de tussentijd?

Probeer vooral rustig te blijven en eventuele bloedingen te stoppen door druk uit te oefenen op de wond. Gebruik hiervoor schoon verband, watjes of een schone doek.  Als u zich licht in uw hoofd voelt is het belangrijk dat u blijft zitten of gaat liggen.  Zorg dat u uzelf  en anderen  op de weg naar de tandarts niet in gevaar brengt door bijvoorbeeld te hard te rijden. Als u alleen bent is het verstandiger om u door iemand te laten brengen. Ook na de behandeling is er meestal ondersteuning nodig.

Routeplanner naar Tandartspraktijk Zuiderpark

Route met de auto vanaf Den Haag Centraal

Vertrek in noordwestelijke richting op de Koningstunnel/S100. Ga verder op de Korte Voorhout. Neem de Lange Voorhout naar de Scheveningseveer in Centrum. Neem de Elandstraat, S100, Loosduinseweg/S104 en Apeldoornselaan naar de Hoenderloostraat in Escamp. Sla rechtsaf bij de Hoenderloostraat op. (reistijd 13 minuten)

Route met de auto vanaf Den Haag HS

Neem de Stationsplein naar de Van Maanenkade. Ga verder op de Van Maanenkade naar Laak. Ga verder op de Waldorpstraat. Neem de Troelstrakade en S106 naar de Hoenderloostraat in Escamp. Sla rechtsaf naar Hoenderloostraat (reistijd 11 minuten)

Ga voor een meer uitgebreide routeplanner naar de contactpagina.