Uw tandarts in Den Haag

Hoenderloostraat 73, Den Haag

Periodieke controle

Om uw gebit gezond te houden is het belangrijk om minimaal twee keer per jaar op controle te gaan bij de tandarts. Bij Tandartspraktijk Zuiderpark in Den Haag kunt u direct terecht voor een afspraak.

Kosten en dekking periodieke controle

Afhankelijk van uw verzekering worden de kosten van een periodieke controle doorgaans vergoed. Wilt u graag meer informatie? Bekijk dan onze pagina voor nieuwe patiënten of neem vrijblijvend contact met ons op.

Behandeling door tandheelkundige specialisten

Wanneer een gaatje, tandsteen of iets dergelijks wordt ontdekt, dan zal er een behandeling volgen om uw gebit te verbeteren. Onze tandspecialisten vertellen u welke vervolgbehandeling nodig is. Zij kunnen u ook adviseren over hoe u de risico’s op mond- en gebitsproblemen kunt minimaliseren. De tandartsassistenten van Tandartspraktijk Zuiderpark stellen de patiënten op hun gemak en ondersteunen de tandarts bij de periodieke controles.

Belang van een periodiek controle

Als er geen problemen worden ontdekt aan uw mond of gebit tijdens een periodieke controle, dan kunt u een nieuwe afspraak maken. Het regelmatig laten controleren van uw gebit is heel belangrijk. Het negeren van klachten aan uw gebit en mond kunnen leiden tot ernstige mondproblemen, zoals ontstekingen of klachten aan de zenuwen. Ons advies is daarom om minimaal één keer per half jaar een periodieke controle te laten uitvoeren.

Informatie en nieuwe patiënten

Als u meer informatie wenst over de verzorging van uw gebit of mond, kunt u altijd één van onze tandheelkundige specialisten om advies vragen. Wilt u graag direct meer informatie over een eerste consult of inschrijving? Bekijk dan onze pagina voor nieuwe patiënten.

Spoed tandarts in Den Haag

Indien u ernstige mondklachten heeft, kunt u ook voor spoed contact opnemen met Tandartspraktijk Zuiderpark in Den Haag, via het telefoonnummer: 070 345 7841tel:0703457841.

Weet u niet zeker of u een spoedgeval heeft? Ga dan naar onze pagina voor spoedgevallen.

Over ons

Tandartspraktijk Zuiderpark is gevestigd in Den Haag en opgericht in 2009. Ons team bestaat uit een tandarts, mondhygiënist, tandtechnieker en twee assistentes. Iedereen is ervaren en deskundig in zijn vakgebied.  In Tandartspraktijk Zuiderpark werken wij met de modernste apparatuur. Daarnaast gebruiken wij in onze behandelmethodes de nieuwste tandheelkundige technieken en volgen we recente ontwikkelingen op het gebied van tandheelkunde op de voet. Het gemak en belang van onze patiënten staat bij ons altijd voorop.

Contactgegevens

Tandartspraktijk Zuiderpark
Hoenderloostraat 73
2573 RL Den Haag

Tel: 070 345 7841
Spoedtandarts070 345 7841
E: tandartsmousavi@gmail.com

© 2023 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks