Uw tandarts in Den Haag

Hoenderloostraat 73, Den Haag

Parodontologie

Heeft u last van pijnlijk, bloedend of geïrriteerd tandvlees? Een slechte adem of teruggetrokken tandvlees? De kans is dan groot dat u parodontitis heeft, ofwel een bacteriële ontsteking. Bent u op zoek naar een snelle en deskundige behandeling? Bij Tandartspraktijk Zuiderpark in Den Haag kunt u direct een afspraak maken.

Wat is parodontologie?

De term parodontologie wordt gebruikt om een specialisme binnen de tandheelkunde aan te geven. Dit specialisme richt zich op het weefsel in uw mond en gebit: het tandvlees en het weefsel rond uw tanden en kiezen. Parodontologie is afgeleid van het woord parodontitis; dit is een ontsteking veroorzaakt door bacteriën.

Wanneer loopt u risico op parodontitis?

Parodontitis wordt vaak veroorzaakt door een slechte mondverzorging. Het is belangrijk dat u minimaal twee keer per dag uw tanden poetst en uw gebit goed reinigt, door bijvoorbeeld regelmatig te flossen. De kans op parodontitis neem ook toe naarmate u ouder wordt. Daarnaast kunnen er ook andere factoren meespelen, zoals een verlaagde weerstand of natuurlijke aanleg.

Deskundige behandeling van parodontitis

Een aantal behandelingen die onder parodontologie vallen zijn het verwijderen van tandsteen, tandvleesbehandelingen en kaakbotbehandelingen. Onze mondhygiënist en tandarts beschikken over de juiste expertise om uw tandvlees en weefsel te behandelen. Als u last heeft van geïrriteerd tandvlees, kunnen zij u helpen en adviseren om dit in de toekomst te voorkomen.

Informatie en inschrijven bij Tandartspraktijk Zuiderpark

Wilt u zich graag inschrijven voor een eerste consult, of zou u graag meer informatie over het behandelen van parodontitis ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact op of bekijk onze pagina voor nieuwe patiënten.

Voor spoedgevallen kunt u direct contact opnemen via het telefoonnummer: 070 345 7841. Weet u niet zeker of u een spoedgeval heeft? Ga dan naar onze pagina voor spoedgevallen.

Over ons

Tandartspraktijk Zuiderpark is gevestigd in Den Haag en opgericht in 2009. Ons team bestaat uit een tandarts, mondhygiënist, tandtechnieker en twee assistentes. Iedereen is ervaren en deskundig in zijn vakgebied.  In Tandartspraktijk Zuiderpark werken wij met de modernste apparatuur. Daarnaast gebruiken wij in onze behandelmethodes de nieuwste tandheelkundige technieken en volgen we recente ontwikkelingen op het gebied van tandheelkunde op de voet. Het gemak en belang van onze patiënten staat bij ons altijd voorop.

Contactgegevens

Tandartspraktijk Zuiderpark
Hoenderloostraat 73
2573 RL Den Haag

Tel: 070 345 7841
Spoedtandarts070 345 7841
E: tandartsmousavi@gmail.com

© 2023 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks