Uw tandarts in Den Haag

Hoenderloostraat 73, Den Haag

Onze Praktijk

In Tandartspraktijk Zuiderpark werken wij met de modernste apparatuur. Daarnaast gebruiken wij in onze behandelmethodes de nieuwste tandheelkundige technieken en volgen we recente ontwikkelingen op het gebied van tandheelkunde op de voet.  Investering in kennis en innovatie van behandelmethodes vinden wij zeer belangrijk. Op deze manier proberen wij onze patiënten de best mogelijke behandeling te geven. Maak een afspraak voor een behandeling of een inschrijving. Meer informatie over Tandartspraktijk Zuiderpark of onze spoeddienst.

Bij Tandartspraktijk Zuiderpark zijn we altijd benieuwd hoe u onze dienstverlening heeft ervaren. We ontvangen graag uw feedback en we beschouwen uw op- en aanmerkingen als een belangrijk onderdeel om onze diensten te verbeteren en te groeien als tandartspraktijk. We zouden het daarom enorm waarderen als u een online recensie wilt schrijven. Help en schrijf een recensie.

Locatie van onze praktijk in Den Haag

Onze praktijk ligt vlakbij het Zuiderpark in de wijk Transvaalkwartier-midden in Den Haag. Wij zijn door onze ligging goed bereikbaar voor alle inwoners in Den Haag.

Het team van specialisten in onze praktijk

De tandartspraktijk is opgericht in 2009. Ons team bestaat uit een tandarts, mondhygiënist, tandtechnieker en twee assistentes. Iedereen is ervaren en deskundig in zijn vakgebied.  Hieronder staat een korte introductie van de verschillende werkzaamheden van elke specialist:

Tandarts Dr. A. R. Mousavi

De tandarts is een allesomvattend deskundige op het gebied van tandheelkunde en maakt het behandelplan voor uw gebit. De kern van werkzaamheden voor de tandarts zijn onder andere het uitvoeren van een  periodieke controle, behandelen van tandbederf, zenuwontstekingen, kaakgewrichtsklachten, tandbederf, zenuw en tandvleesontstekingen. Daarnaast plaatst de tandarts ook kronen en bruggen, verwijdert hij  (verstands)kiezen en geeft hij de verdoving.

  

Mondhygiënist

Onze mondhygiënist richt zich hoofdzakelijk op de preventie van gaatjes (cariës) en probeert tandvleesaandoeningen te voorkomen.  De werkzaamheden bestaan onder andere uit het in kaart brengen van de mondsituatie, het maken van tandafdrukken, geven van voorlichting over de mondverzorging, het verwijderen van aanslag op de tanden zoals plaque en tandsteen en  het aanbrengen van beschermende middelen zoals fluoride.

Tandtechnieker

Onze tandtechnicus is een specialist in het maken van kronen,  bruggen, protheses en frames. Deze worden gemaakt in opdracht van de tandarts. De tandtechnieker werkt achter de schermen en ziet u meestal niet in de praktijk.

Tandartsassistenten

Onze tandartsassistenten zorgen ervoor dat u zich extra op uw gemak voelt tijdens uw bezoek. Daarnaast ondersteunen ze de tandarts in verschillende belangrijke taken. De werkzaamheden van onze assistenten bestaan onder andere uit het maken van röntgenfoto’s (in opdracht van de tandarts), assisteren aan de stoel tijdens de behandeling, vastleggen van behandelgegevens, geven van advies en voorlichting, verrichten van baliewerkzaamheden, het klaarmaken en steriel houden van de behandelkamer en de instrumenten.

Route met de auto vanaf Den Haag Centraal

Vertrek in noordwestelijke richting op de Koningstunnel/S100. Ga verder op de Korte Voorhout. Neem de Lange Voorhout naar de Scheveningseveer in Centrum. Neem de Elandstraat, S100, Loosduinseweg/S104 en Apeldoornselaan naar de Hoenderloostraat in Escamp. Sla rechtsaf bij de Hoenderloostraat op. (reistijd 13 minuten)

Route met de auto vanaf Den Haag HS

Neem de Stationsplein naar de Van Maanenkade. Ga verder op de Van Maanenkade naar Laak. Ga verder op de Waldorpstraat. Neem de Troelstrakade en S106 naar de Hoenderloostraat in Escamp. Sla rechtsaf naar Hoenderloostraat (reistijd 11 minuten)

Ga voor een meer uitgebreide routeplanner naar de contactpagina.

Over ons

Tandartspraktijk Zuiderpark is gevestigd in Den Haag en opgericht in 2009. Ons team bestaat uit een tandarts, mondhygiënist, tandtechnieker en twee assistentes. Iedereen is ervaren en deskundig in zijn vakgebied.  In Tandartspraktijk Zuiderpark werken wij met de modernste apparatuur. Daarnaast gebruiken wij in onze behandelmethodes de nieuwste tandheelkundige technieken en volgen we recente ontwikkelingen op het gebied van tandheelkunde op de voet. Het gemak en belang van onze patiënten staat bij ons altijd voorop.

Contactgegevens

Tandartspraktijk Zuiderpark
Hoenderloostraat 73
2573 RL Den Haag

Tel: 070 345 7841
Spoedtandarts070 345 7841
E: tandartsmousavi@gmail.com

© 2023 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks