Uw tandarts in Den Haag

Hoenderloostraat 73, Den Haag

Nieuwe patiënten voor Tandartspraktijk Zuiderpark

Mensen die op zoek zijn naar kwalitatieve tandheelkundige zorg zijn van harte welkom in onze praktijk. Er zijn geen wachtlijsten en nieuwe patiënten kunnen zich bij ons inschrijven.  Bij pijnklachten kunt u zelfs dezelfde dag nog bij ons terecht. Ook voor inwoners uit de omstreken van Den Haag zoals Rijswijk, Weteringsveld, Voorburg en Nootdorp kunnen zich bij ons inschrijven. Maak voor uw eerste consult en inschrijving een afspraak:

  Spoedgeval? Bel: 070 345 7841. Weet u niet zeker of u een spoedgeval heeft? Ga dan naar pagina spoed tandarts.

  Eerste consult voor nieuwe patiënten

  Tijdens het eerste consult kunt u met uw vragen terecht en eventuele wensen kenbaar maken. De tandarts bekijkt en beoordeelt uw gebit, indien noodzakelijk worden röntgenfoto’s gemaakt. Specifieke mogelijkheden voor uw gebit worden besproken. Ook wordt u gevraagd om een gezondheidsvragenlijst in te vullen.

  Kosten en verzekering

  De kosten van het eerste consult (inclusief foto’s en gebitsreiniging) liggen rond de 68 euro. Bij uw eerste afspraak dient u legitimatie en een eventuele verzekeringspas mee te nemen. U krijgt een gespecificeerde nota via ons tussenbedrijf notacollect die u bij uw verzekeraar kunt indienen, bij contractverzekeraars worden deze direct doorgestuurd.  De kosten voor tandheelkundige behandelingen worden doorgaans vergoed door onder andere de grote zorgverzekeraars ACHMEA, UVIT, MENZIS, en CZ.  Informeer altijd bij uw verzekeraar welke kosten er specifiek vergoed worden.

  Over ons

  Tandartspraktijk Zuiderpark is gevestigd in Den Haag en opgericht in 2009. Ons team bestaat uit een tandarts, mondhygiënist, tandtechnieker en twee assistentes. Iedereen is ervaren en deskundig in zijn vakgebied.  In Tandartspraktijk Zuiderpark werken wij met de modernste apparatuur. Daarnaast gebruiken wij in onze behandelmethodes de nieuwste tandheelkundige technieken en volgen we recente ontwikkelingen op het gebied van tandheelkunde op de voet. Het gemak en belang van onze patiënten staat bij ons altijd voorop.

  Contactgegevens

  Tandartspraktijk Zuiderpark
  Hoenderloostraat 73
  2573 RL Den Haag

  Tel: 070 345 7841
  Spoedtandarts070 345 7841
  E: tandartsmousavi@gmail.com

  © 2023 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks