Uw tandarts in Den Haag

Hoenderloostraat 73, Den Haag

Kronen en bruggen

De tandarts en specialisten van Tandartspraktijk Zuiderpark kunnen op een deskundige wijze een kroon of brug bij u plaatsen. Heeft u een afgebroken tand of kies, of wilt u graag laten controleren of u een brug of kroon nodig heeft? Bij ons kunt u direct een afspraak maken. Ook als nieuwe patiënt kunt u bij ons terecht.

Wat is een kroon?

Een kroon is een kapje die geplaatst kan worden over afgeslepen tanden of kiezen. Het kapje wordt gemaakt van porselein of metaal.  Kronen worden geplaatst om de tand of kies zijn oorspronkelijke vorm weer terug te geven.

Passende oplossing voor uw gebit

Een kroon wordt zo gemaakt dat het lijkt op een normale tand en niet opvalt in uw gebit. Er wordt vaak door de tandarts voor een kroon gekozen wanneer uw tand of kies niet meer gevuld kan worden. Dit kan het geval zijn als een tand in dermate slechte staat is dat hij tandbederf heeft. De tand brokkelt dan af en is direct aan vervanging toe. Kronen worden daarnaast ook vaak ingezet om het uiterlijk van uw gebit te verbeteren. Een mooie witte lach is wat iedereen graag wilt.

De behandeling en de plaatsing van een kroon

Een kroon is een soort sluiting die om de betreffende tand wordt geplaatst. Daardoor ziet de tand er weer uit als normaal. U zult geen verschil zien tussen de kroon en uw overige tanden. Om een kroon te maken die perfect bij uw gebit past, zult u meerdere behandelingen moeten ondergaan. De tandarts beslist of de tand moet worden bij- of afgeslepen. Er wordt een afdruk gemaakt van uw tand en de kleur die bij uw gebit past wordt bepaald. Onze tandtechnicus is de deskundige die de kronen maakt. Als dit proces is doorlopen zal de tandarts de kroon onder verdoving in uw mond plaatsen.

Afspraak maken bij Tandartspraktijk Zuiderpark

Bent u op zoek naar een ervaren tandarts die u kan helpen bij het plaatsen van een kroon? U kunt nu direct een afspraak maken met Tandartspraktijk Zuiderpark in Den Haag om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Wat is een brug?

Een brug vult een gat in uw gebit op. Bovendien zal niemand het verschil tussen de brug en een echte tand zien. Bruggen worden veelal ingezet om het kauwen van voedsel te vergemakkelijken. Daarnaast dienen bruggen ook om scheefgroei van overige tanden en kiezen tegen te gaan.

De behandeling en plaatsing van een brug

De tandarts van Tandartspraktijk Zuiderpark specialist in het plaatsen van bruggen. Hij is de tandheelkundige expert die alle behandelingen binnen Tandartspraktijk Zuiderpark uitvoert. De tandarts zal bekijken of het nodig is om de tand of kies bij- of af te slijpen. Daarnaast zal de tandtechnicus een afdruk maken van de tand en ervoor zorgen dat de tand de juiste kleur krijgt. Zo zal de brug perfect bij uw mond en gebit passen.

U kunt direct een afspraak maken met de tandarts via telefoonnummer: 070 345 7841 of via het contactformulier.

Over ons

Tandartspraktijk Zuiderpark is gevestigd in Den Haag en opgericht in 2009. Ons team bestaat uit een tandarts, mondhygiënist, tandtechnieker en twee assistentes. Iedereen is ervaren en deskundig in zijn vakgebied.  In Tandartspraktijk Zuiderpark werken wij met de modernste apparatuur. Daarnaast gebruiken wij in onze behandelmethodes de nieuwste tandheelkundige technieken en volgen we recente ontwikkelingen op het gebied van tandheelkunde op de voet. Het gemak en belang van onze patiënten staat bij ons altijd voorop.

Contactgegevens

Tandartspraktijk Zuiderpark
Hoenderloostraat 73
2573 RL Den Haag

Tel: 070 345 7841
Spoedtandarts070 345 7841
E: tandartsmousavi@gmail.com

© 2023 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks