Uw tandarts in Den Haag

Hoenderloostraat 73, Den Haag

Implantaten Den Haag

Krijg uw stralende lach weer terug met implantaten. In onze praktijk in Den Haag helpen we u graag bij het herstellen van uw gebit. Voor de behandeling maken we een persoonlijk behandelplan, zodat u zo snel mogelijk weer pijnvrij kunt lachen en eten.

 • Specialist in het maken van kronen, bruggen en protheses
 • Persoonlijk behandelplan op basis van uw mondsituatie
 • De nieuwste tandheelkundige technieken
 • Minimale wachttijden: u kunt snel terecht

Maak direct een afspraak met Tandartspraktijk Zuiderpark in Den Haag voor het plaatsen van implantaten.

Kosten implantaten

Hieronder vindt u enkele van de kosten van het plaatsen van implantaten. Voor het gehele overzicht bekijkt u onze tarievenpagina.

[X21/X22] Kaakoverzichtsfoto: € 64,54
[J01] Initieel onderzoek implantologie: € 59,72
[J20] Plaatsing eerste implantaat per kaak: € 209,92
[J21] Plaatsing elk volgend implantaat in dezelfde kaak door dezelfde wond: € 75,33
[J22] Plaatsing elk volgend implantaat in dezelfde kaak door een andere wond: € 105,65

Vergoeding implantaten

Implantaten worden enkel vergoed vanuit de basisverzekering wanneer er sprake is van een ernstige ontwikkelingsstoornis of groeistoornis. In andere situaties worden uw implantaten niet standaard vergoed. Heeft u een aanvullende zorgverzekering, dan is het vaak wel mogelijk om een gedeeltelijke of gehele vergoeding te krijgen voor implantaten. Informeer bij uw zorgverzekeraar of uw de behandeling wordt vergoed.

Ervaringen

Joanne uit Zeeheldenkwartier Den Haag

“Vorig jaar implantaten laten plaatsen bij tandarts praktijk Zuiderpark. Had ik veel eerder moeten doen. De gaten in mijn gebit zijn opgevuld en niemand ziet dat het niet mijn echte tanden zijn. Super oplossing!”

Mireille uit Archipelbuurt Den Haag

“Ik durfde nooit breed te lachen, omdat ik een paar boventanden miste. De tandarts vertelde me dat hij dit wel kon verhelpen. Met implantaten zette hij een brug vast en nu heb ik weer een compleet gebit. Heerlijk om weer gewoon te kunnen lachen.”

Behandeling

Het plaatsen van implantaten gebeurt middels een viertal behandelingen bij de tandarts in Den Haag. Eerst maken we foto’s van uw kaak, zodat we uw mondsituatie kunnen bekijken. Indien implantaten de beste oplossing voor u zijn, plaatsen we deze bij een volgende behandeling. Ten slotte plaatsen we op de implantaten een kroon, brug of prothese om uw ontbrekende tanden te vervangen.

Consult

De implantoloog maakt foto’s van uw kaak en bespreekt met u de mogelijkheden van de behandeling. Implantaten in combinatie met een kroon, brug of prothese zijn vaak de oplossing wanneer u ontbrekende tanden en kiezen heeft.

Plaatsing implantaten

Voor het plaatsen van de implantaten verdooft de implantoloog uw mond. Vervolgens brengt hij het implantaat operatief in het kaakbot aan. Een tijdelijk omhulsel, ook wel een healing cap genoemd, beschermt het implantaat tijdens de genezing.

Ontbrekende tanden vervangen

Het implantaat is in de kaak vastgezet, maar de titanium kunstwortel vervangt nog geen gebitselementen. Dit doen we door een natuurlijk ogend namaak gebitselement op het implantaat vast te zetten. Afhankelijk van uw mondsituatie kiezen we voor een:

Afspraak maken met de tandarts

Voor meer informatie over het laten plaatsen van implantaten of het maken van een afspraak voor implantologie bij Tandartspraktijk Zuiderpark in Den Haag neemt u contact met ons op. Bel 070 345 7841 of vul onderstaand contactformulier in.

  Over ons

  Tandartspraktijk Zuiderpark is gevestigd in Den Haag en opgericht in 2009. Ons team bestaat uit een tandarts, mondhygiënist, tandtechnieker en twee assistentes. Iedereen is ervaren en deskundig in zijn vakgebied.  In Tandartspraktijk Zuiderpark werken wij met de modernste apparatuur. Daarnaast gebruiken wij in onze behandelmethodes de nieuwste tandheelkundige technieken en volgen we recente ontwikkelingen op het gebied van tandheelkunde op de voet. Het gemak en belang van onze patiënten staat bij ons altijd voorop.

  Contactgegevens

  Tandartspraktijk Zuiderpark
  Hoenderloostraat 73
  2573 RL Den Haag

  Tel: 070 345 7841
  Spoedtandarts070 345 7841
  E: tandartsmousavi@gmail.com

  © 2023 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks