Uw tandarts in Den Haag

Hoenderloostraat 73, Den Haag

Contact Tandartspraktijk Zuiderpark

Contactformulier

  Op de volgende feestdagen zijn wij gesloten:

  • Nieuwjaarsdag (1 januari)
  • Koningsdag (27 april)
  • Eerste kerstdag (25 december)
  • Tweede kerstdag (26 december)
  • Oudejaarsdag (31 december)

  Telefonische bereikbaarheid

  Tandartspraktijk Zuiderpark is ook telefonisch bereikbaar. Neem contact op om een afspraak te maken of te wijzigen. Je kunt ook bellen om je in te schrijven als nieuwe patiënt of voor informatie en advies.

  Spoed? Bel:  070 – 345 7841. Voor spoedgevallen kunt u elke werkdag terecht. Buiten onze openingstijden verwijzen wij u door naar de spoedgevallendienst in Den Haag. Ga ook voor meer informatie naar onze spoeddienst in Den Haag.

  Meer weten over de voordelen van Tandartspraktijk Zuiderpark? Lees hier meer.

  Routebeschrijving

  Tandartspraktijk Zuiderpark is zowel met de auto als met het openbaar vervoer eenvoudig te bereiken. Wij zijn gevestigd op de hoek van de kruising tussen de Hoenderloostraat en de Voorthuizenstraat in Den Haag. Let op: in deze buurt zijn veel eenrichtingswegen.

  Route met de auto vanaf Den Haag Centraal

  Vertrek in noordwestelijke richting op de Koningstunnel/S100. Ga verder op de Korte Voorhout. Neem de Lange Voorhout naar de Scheveningseveer in Centrum. Neem de Elandstraat, S100, Loosduinseweg/S104 en Apeldoornselaan naar de Hoenderloostraat in Escamp. Sla rechtsaf en rij de Hoenderloostraat op.
  Reistijd: 13 minuten

  Route met de auto vanaf Den Haag HS

  Neem de Stationsplein naar de Van Maanenkade. Ga verder op de Van Maanenkade naar Laak. Rij verder op de Waldorpstraat. Neem de Troelstrakade en S106 naar de Hoenderloostraat in Escamp. Sla rechtsaf naar de Hoenderloostraat
  Reistijd: 11 minuten

  Route met het openbaar vervoer vanaf Den Haag Centraal

  Optie 1:
  Neem bij tramhalte Centraal Station Den Haag (boven) tram 4  (richting De Uithof) . Stap uit bij tramhalte Dierenselaan. Loop richting de rotonde naar de Apeldoornselaan en sla rechts af naar de Voorthuizenstraat. Sla vervolgens linksaf de Hoenderloostraat in.
  Reistijd: 13 minuten

  Optie 2:
  Neem bij tramhalte Centraal Station Den Haag (boven) tram 6 (richting Leyenburg). Stap uit bij tramhalte Tienhovenselaan. Loop richting de rotonde naar de Apeldoornselaan en sla links af naar Zuiderparklaan. Sla vervolgens rechtsaf voor de Hoenderloostraat.
  Reistijd: 18 minuten

  Over ons

  Tandartspraktijk Zuiderpark is gevestigd in Den Haag en opgericht in 2009. Ons team bestaat uit een tandarts, mondhygiënist, tandtechnieker en twee assistentes. Iedereen is ervaren en deskundig in zijn vakgebied.  In Tandartspraktijk Zuiderpark werken wij met de modernste apparatuur. Daarnaast gebruiken wij in onze behandelmethodes de nieuwste tandheelkundige technieken en volgen we recente ontwikkelingen op het gebied van tandheelkunde op de voet. Het gemak en belang van onze patiënten staat bij ons altijd voorop.

  Contactgegevens

  Tandartspraktijk Zuiderpark
  Hoenderloostraat 73
  2573 RL Den Haag

  Tel: 070 345 7841
  Spoedtandarts070 345 7841
  E: tandartsmousavi@gmail.com

  © 2023 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks