Blog

Wanneer wisselen de melktanden van mijn kind?

Kunt u zich nog herinneren dat u uw eerste melktand doorbrak? Misschien heeft u hem zelfs een tijdje bewaard. Het verliezen van melktanden is voor kinderen namelijk een bijzondere gebeurtenis: het kind wordt groot! Maar wanneer komt de tandenfee voor het eerst op bezoek?

(meer…)

Welk voedsel is slecht voor uw tanden?

Een stralende lach straalt volgens onderzoek zelfvertrouwen uit en speelt een rol bij partnerkeuze. Witte tanden begint bij een gezond gebit en daarom is het belangrijk om goed te letten op wat u eet en wat voor impact voedsel heeft op uw gebit. We hebben een lijstje voor u opgesteld van voedingsmiddelen die u beter kunt vermijden.

(meer…)

Geschiedenis van de tandenborstel

Door de opmars van de elektrische tandenborstel heeft de tandenborstel de laatste jaren veel ontwikkelingen doorgemaakt. Tegenwoordig vind je zelfs tandenborstels die meten hoelang u poetst en hoeveel druk u op uw tanden uitoefent. Een wereld van verschil als je deze moderne borstel vergelijkt met de borstel van vroeger.

(meer…)

7 tips om uw gebit gezond te houden

Uit onderzoek blijkt dat we mensen met een verzorgd gebit aantrekkelijker en optimistischer vinden. Maar hoe houdt u uw gebit gezond? Deze 7 tips helpen u om goed voor uw gebit te zorgen.
(meer…)